Cold storage in salicylic acid increases enzymatic and non-enzymatic antioxidants of Nam Dok Mai No. 4 mango fruit C Junmatong, B Faiyue, S Rotarayanont, J Uthaibutra, D Boonyakiat, ... Sci. Asia 41, 12-21, 2015 | 49 | 2015 |
Reduction of chilling injury of'Nam Dok Mai No. 4'mango fruit by treatments with salicylic acid and methyl jasmonate C Junmatong, J Uthaibutra, D Boonyakiat, B Faiyue, K Saengnil Journal of Agricultural Science 4 (10), 126, 2012 | 36 | 2012 |
Method development for pesticide determination in paddy rice using near infrared spectroscopy. S Rungchang, S Numthuam, R Charoensook, P Thongkum, C Junmatong | 4 | 2018 |
Effect of salicylic acid soaking on seed germination, growth and antioxidant capacity of sunflower seedlings S Treesurn, C Junmatong Songklanakarin Journal of Plant Science 4 (4), 36-40, 2017 | 2 | 2017 |
Reduction of free radical content and chilling injury in'Nam Dok Mai No. 4'mango fruit with methyl jasmonate during low temperature storage. C Junmatong, W Chomkitichai, J Uthaibutra, K Saengnil, D Boonyakiat | 2 | 2015 |
ผล ของ ระยะ เวลา การ ให้ แสง ต่อ การ เติบโต ของ ไมโคร กรี น ผักบุ้ง K Lueangprasert, C Junmatong, K Saelim PSRU Journal of Science and Technology 7 (3), 35-46, 2022 | | 2022 |
ความ สัมพันธ์ ระหว่าง ความ เสียหาย ของ เม ม เบ รน และ การ เกิด เปลือก สี น้ำตาล ของ ผล ลองกอง ระหว่าง การ เก็บ รักษา ที่ อุณหภูมิ ห้อง W Chomkitichai, C Junmatong, W Pirapak Agricultural Science Journal, 2018 | | 2018 |
ผล ของ การ แช่ เมล็ด ใน กรด ซา ลิ ซิ ลิ ก ต่อ การ งอก ของ เมล็ด การ เติบโต และ ศักยภาพ ใน การ ต้าน อนุมูล อิสระ ของ ต้น อ่อน ถั่ว ลันเตา C Junmatong Naresuan University Journal: Science and Technology (NUJST) 25 (1), 102-109, 2017 | | 2017 |
Effect of gaseous chlorine dioxide (ClO2) fumigation on gene expression of enzymatic antioxidant during pericarp browning of longan fruit cv. Daw W Chomkitichai, K Saengnil, C Junmatong Agricultural Science Journal, 2015 | | 2015 |
Effect of methyl jasmonate on chilling injury and antioxidant defense system of Nam Dok Mai No. 4 mango fruit during low temperature storage C Junmatong, W Chomkititichai, K Saengnil Agricultural Science Journal, 2015 | | 2015 |
REDUCTION OF FREE RADICAL CONTENT AND CHILLING INJURY IN'NAM DOK MAI NO. 4'MANGO FRUIT WITH METHYL JASMONATE DURING LOW TEMPERATURE STORAGE W Chomkitichai, C Junmatong, J Uthaibutra, K Saengnil, D Boonyakiat II Southeast Asia Symposium on Quality Management in Postharvest Systems
, 2013 | | 2013 |