The Production of Red Wine from Black Jasmine Rice W Singkong Journal of Food Research 4 (6), 69, 2015 | 9 | 2015 |
Food Security and Food Safety for the Twenty-rst Century S Hongladarom | 4 | 2015 |
Zearalenone contamination in corn for human consumption in Kamphaengphet, Thailand W Singkong, H Ratanapol, W Liamkaew Chiang Mai. J. Sci 40, 534-539, 2013 | 4 | 2013 |
Promotion of safe winemaking practices using quantity comparison and methanol-reduction process for rice wine and whisky W Singkong, B Rattanapun, K Kaweewong Journal of Agricultural Science and Technology. B 2 (4B), 448, 2012 | 3 | 2012 |
Effects of blanching Khi Lek (Cassia siamea Lamk) flowers in brine on qualities of Khi Lek flower tea B Rattanapan, W Singkong, A Halee, S Thiangsanthia Warasan Wichakan Lae Wichai Mothoro Phranakhon, 2012 | 2 | 2012 |
Factor Affecting The Storage of Krathon Sauce R Mopoung, K Thongfak, S Somran, S Boonphong, W Singkong NU. International Journal of Science 6 (3), 56-63, 2009 | 1 | 2009 |
ผล ของ การ ให้ ความ ร้อน ที่ มี ผล ต่อ คุณภาพ ของ น้ำ กระเจี๊ยบ ผสม พุทรา จีน พร้อม ดื่ม บุ ณ ยก ฤต รัตน พันธุ์, วชิระ สิงห์ คง, เอนก หา ลี, ศิริ ลักษณ์ ดวงใจ วารสาร มร ภ. ก พ. วิทยาศาสตร์ คณิตศาสตร์ และ เทคโนโลยี 1 (1), 63-71, 2022 | | 2022 |
การ ประเมิน คุณภาพ ผลิตภัณฑ์ กลุ่ม วิสาหกิจ ชุมชน แปรรูป เครื่องแกง ใน จังหวัด สงขลา ธ นุต ร์ กิตติ พล ภักดี, ว ศิ นา จันทร ศิริ, อนุชา ภูริ พันธุ์ ภิญโญ Walailak Procedia 2019 (3), 60-60, 2019 | | 2019 |
Effect of Grape Seed and Green Tea Extracts on Lipid Oxidation and Quality of Ground Buffalo Meat during Storage P Klinhom, S Methawiwat, W Singkong Food and Applied Bioscience Journal 6 (1), 28-38, 2018 | | 2018 |
Effect of the Extraction Method on the Quality of Guava Juice W Singkong, B Rattanapun In this proceeding, collected articles presented at Uttaradit Rajabhat …, 2016 | | 2016 |
Perception and participation in food safety program of health personnel in muang kamphaengphet สิงห์ คง, วชิระ | | 2015 |
Development of germinated brown rice with vegetable juice ready-to-drink beverage พริก บุญ จันทร์, พิมพ์ ชนก, รัตน พันธุ์, บุ ณ ยก ฤต | | 2015 |
Manufacturing valuation for the standards for community products in kamphaeng phet province สิงห์ คง, วชิระ, รัตน พันธุ์, บุ ณ ยก ฤต, แดง เถิน, จำเนียร, ไชย ท นุ, กิจจา | | 2015 |
Sodium Content of Snack Food and Ethical Considerations Pertaining to Its Distribution in Schools W Singkong, B Rattanapun Food Security and Food Safety for the Twenty-first Century: Proceedings of …, 2015 | | 2015 |
Efficiencies of various washing agents for removing residual pesticide content in chinese-kale A Halee, B Rattanapun, W Singkong Warasan Wichai Mokho, 2013 | | 2013 |
Effects of Blanching Khi Lek (Cassia siamea Lamk) Flowers in Brine on Qualities of Khi Lek Flower Tea รัตน พันธุ์, บุ ณ ยก ฤต, สิงห์ คง, วชิระ, หา ลี, เอนก, เทียง สัน เที ยะ, สุจิต ตรา | | 2012 |
ผล ของ การ ลวก ดอก ขี้เหล็ก ใน น้ำเกลือ ต่อ คุณภาพ ชา จาก ดอก ขี้เหล็ก บุ ณ ยก ฤต รัตน พันธุ์, วชิระ สิงห์ คง, เอนก หา ลี, สุจิต ตรา เที่ยง สัน เที ยะ RMUTP Research Journal 6 (1), 81-87, 2012 | | 2012 |
ปริมาณ สาร อาหาร และ แร่ ธาตุ ใน ใบ กระ ทอน และ น้ำ กระ ทอน ที่ ไม่ ปรุง รส โม้ พวง, วชิระ สิงห์ คง, ค ช รัตน์ ทอง ฟัก, มัทนา อุ่น แก้ว, สุ รัตน์ บุญ ผ่อง NU. International Journal of Science 4 (2), 188-194, 2007 | | 2007 |
การ ศึกษา ประสิทธิภาพ ของ นํ้า ยา ล า ง ผัก ชนิด ต า ง ๆ สํา ห รับ ใช ใน ท อง ถิ่น เพื่อ ลด ปริมาณ สาร ปราบ ศัตรู พืช ใน ผัก คะ น า The Efficiencies of Various Washing Agents for Removing … A Halee, B Rattanapun, W Singkong | | |
ISO 17025 with Food Safety Laboratory Practice with Community Participation for University Standards W Singkong | | |