Follow
Wachira Singkong
Wachira Singkong
Kamphaeng Phet Rajabhat University
Verified email at kpru.ac.th - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
The Production of Red Wine from Black Jasmine Rice
W Singkong
Journal of Food Research 4 (6), 69, 2015
92015
Food Security and Food Safety for the Twenty-rst Century
S Hongladarom
42015
Zearalenone contamination in corn for human consumption in Kamphaengphet, Thailand
W Singkong, H Ratanapol, W Liamkaew
Chiang Mai. J. Sci 40, 534-539, 2013
42013
Promotion of safe winemaking practices using quantity comparison and methanol-reduction process for rice wine and whisky
W Singkong, B Rattanapun, K Kaweewong
Journal of Agricultural Science and Technology. B 2 (4B), 448, 2012
32012
Effects of blanching Khi Lek (Cassia siamea Lamk) flowers in brine on qualities of Khi Lek flower tea
B Rattanapan, W Singkong, A Halee, S Thiangsanthia
Warasan Wichakan Lae Wichai Mothoro Phranakhon, 2012
22012
Factor Affecting The Storage of Krathon Sauce
R Mopoung, K Thongfak, S Somran, S Boonphong, W Singkong
NU. International Journal of Science 6 (3), 56-63, 2009
12009
ผล ของ การ ให้ ความ ร้อน ที่ มี ผล ต่อ คุณภาพ ของ น้ำ กระเจี๊ยบ ผสม พุทรา จีน พร้อม ดื่ม
บุ ณ ยก ฤต​ รัตน​ พันธุ์​, วชิระ สิงห์ คง, เอนก หา ลี, ศิริ ลักษณ์ ดวงใจ
วารสาร มร ภ. ก พ. วิทยาศาสตร์ คณิตศาสตร์ และ เทคโนโลยี 1 (1), 63-71, 2022
2022
การ ประเมิน คุณภาพ ผลิตภัณฑ์ กลุ่ม วิสาหกิจ ชุมชน แปรรูป เครื่องแกง ใน จังหวัด สงขลา
ธ นุต ร์ กิตติ พล ภักดี, ว ศิ นา จันทร ศิริ, อนุชา ภูริ พันธุ์ ภิญโญ
Walailak Procedia 2019 (3), 60-60, 2019
2019
Effect of Grape Seed and Green Tea Extracts on Lipid Oxidation and Quality of Ground Buffalo Meat during Storage
P Klinhom, S Methawiwat, W Singkong
Food and Applied Bioscience Journal 6 (1), 28-38, 2018
2018
Effect of the Extraction Method on the Quality of Guava Juice
W Singkong, B Rattanapun
In this proceeding, collected articles presented at Uttaradit Rajabhat …, 2016
2016
Perception and participation in food safety program of health personnel in muang kamphaengphet
สิงห์ คง, วชิระ
2015
Development of germinated brown rice with vegetable juice ready-to-drink beverage
พริก บุญ จันทร์, พิมพ์ ชนก, รัตน พันธุ์, บุ ณ ยก ฤต
2015
Manufacturing valuation for the standards for community products in kamphaeng phet province
สิงห์ คง, วชิระ, รัตน พันธุ์, บุ ณ ยก ฤต, แดง เถิน, จำเนียร, ไชย ท นุ, กิจจา
2015
Sodium Content of Snack Food and Ethical Considerations Pertaining to Its Distribution in Schools
W Singkong, B Rattanapun
Food Security and Food Safety for the Twenty-first Century: Proceedings of …, 2015
2015
Efficiencies of various washing agents for removing residual pesticide content in chinese-kale
A Halee, B Rattanapun, W Singkong
Warasan Wichai Mokho, 2013
2013
Effects of Blanching Khi Lek (Cassia siamea Lamk) Flowers in Brine on Qualities of Khi Lek Flower Tea
รัตน พันธุ์, บุ ณ ยก ฤต, สิงห์ คง, วชิระ, หา ลี, เอนก, เทียง สัน เที ยะ, สุจิต ตรา
2012
ผล ของ การ ลวก ดอก ขี้เหล็ก ใน น้ำเกลือ ต่อ คุณภาพ ชา จาก ดอก ขี้เหล็ก
บุ ณ ยก ฤต รัตน พันธุ์, วชิระ สิงห์ คง, เอนก หา ลี, สุจิต ตรา เที่ยง สัน เที ยะ
RMUTP Research Journal 6 (1), 81-87, 2012
2012
ปริมาณ สาร อาหาร และ แร่ ธาตุ ใน ใบ กระ ทอน และ น้ำ กระ ทอน ที่ ไม่ ปรุง รส
โม้ พวง, วชิระ สิงห์ คง, ค ช รัตน์ ทอง ฟัก, มัทนา อุ่น แก้ว, สุ รัตน์ บุญ ผ่อง
NU. International Journal of Science 4 (2), 188-194, 2007
2007
การ ศึกษา ประสิทธิภาพ ของ นํ้า ยา ล า ง ผัก ชนิด ต า ง ๆ สํา ห รับ ใช ใน ท อง ถิ่น เพื่อ ลด ปริมาณ สาร ปราบ ศัตรู พืช ใน ผัก คะ น า The Efficiencies of Various Washing Agents for Removing …
A Halee, B Rattanapun, W Singkong
ISO 17025 with Food Safety Laboratory Practice with Community Participation for University Standards
W Singkong
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20