ติดตาม
danchai kreungngern
danchai kreungngern
Kamphaeng Phet Rajabhat University
ยืนยันอีเมลแล้วที่ kpru.ac.th - หน้าแรก
ชื่อ
อ้างโดย
อ้างโดย
ปี
Rheological, physical and sensory attributes of Chao Kuay jelly added with gelling agents.
P Kreungngern, D. and Chaikham
International Food Research Journal 23 (4), 1474-1478, 2016
192016
Combined microwave and hot air convective dehydration on physical and biochemical qualities of dried longan flesh.
A Chaikham, P., Kreungngern, D. and Apichartsrangkoon
International Food Research Journal 20 (5), 2147-2153, 2013
19*2013
Optimization of rice bran stabilization by infrared‐vacuum process and storage stability
D Kreungngern, T Kongbangkerd, K Ruttarattanamongkol
Journal of Food Process Engineering, 2021
142021
Production and storage stability of antioxidant fiber from pigeon pea (Cajanus cajan) pod
J Khemacheewakul, T Prommajak, N Leksawasdi, C Techapun, R Nunta, ...
The Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences 9 (2), 293, 2019
82019
Antioxidant and enzyme inhibitory properties of sacha inchi (Plukenetia volubilis) protein hydrolysate and its peptide fractions
K Suwanangul, S., Aluko, R.E., Sangsawad, P., Kreungngern, D. and ...
Journal of Food Biochemical 1 (https://doi: 10.1111/jfbc.14464), 1-10, 2022
7*2022
Effects of germinated and nongerminated rice grains on storage stability of pressurized purple rice beverages with Lactobacillus casei 01 supplement
S Baipong, A Apichartsrangkoon, S Worametrachanon, A Tiampakdee, ...
Journal of food processing and preservation 44 (6), e14442, 2020
32020
Effect of Heating Temperature on Selected Properties and Shelf-life of Black Grass Jelly in Sugar Syrup in Retort Pouches
D Kreungngern, J Khemacheewakul, T Prommajak
KMUTT Research and Development Journal 42 (4), 403-413, 2019
12019
Determination ursolic acid and antioxidantin Grass jelly (Mesona procumbens Hemsley.)
D Kreungngern, A Hale, B Rattanapun
Food and Applied Bioscience Journal 1 (2), 90-101, 2013
12013
Comparison of Phytochemicals in Sesame and Perilla (Seeds and Oils) Grown at Mae Hong Son Thailand
SSWS Arunee Apichartsrangkoon, Autchara Tiampakdee, Warangkana Tameeya ...
Chiang Mai University Journal of Natural Sciences 21 (2), https://doi.org/10 …, 2022
2022
การผลิตกล้วยน้าว้าอบด้วยไมโครเวฟร่วมกับลมร้อน.
รัศมีจันทร์ เกงขุนทด พัชรี ทับทิมศรี และแดนชัย เครื่องเงิน
การประชุมวิชาการระดับชาติ มหาวิทยาลัยราชภัฏกาแพงเพชร 3 (1), 547-558, 2016
2016
การผลิตกล้วยน้าว้าอบด้วยอินฟราเรดร่วมกับลมร้อน
พัชรี ทับทิมศรี รัศมีจันทร์ เกงขุนทด และแดนชัย เครื่องเงิน
การประชุมวิชาการระดับชาติ มหาวิทยาลัยราชภัฏกาแพงเพชร 3 (1), 535-546., 2016
2016
ผลของวิธีการฆ่าเชื้อระดับพาสเจอร์ไรซ์โดยการต้มและการใช้เครื่องอัลตร้าโซนิค ต่อคุณภาพ ของน้ําฝรั่ง
ZTAA NandarNy
สักทอง: วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี 2 (1), 41-49, 2015
2015
วิธีการที่เหมาะสมในการสกัดกรดโอลีนโนลิก และกรดยูโซลิก.
แดนชัย เครื่องเงิน และนลิสา ทองอรุณ
สักทอง: วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี 1 (2), 1-13, 2014
2014
การใช้สมุนไพรรักษาโรคเบาหวาน
มัทนา เครื่องเงิน และแดนชัย เครื่องเงิน
สักทอง: วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโล 1 (1), 1-10, 2014
2014
Herbs tea for diabetes (type 2) treatment
D Kreungngern, A Halee, B Rattanapun
King Mongkut's Agricultural Journal, 2013
2013
ชาสมุนไพรรักษาโรคเบาหวานชนิดที่ 2
แดนชัย เครื่องเงิน เอนก หาลี และบุณยกฤต รัตนพันธุ์
วารสารเกษตรพระจอมเกล้า 31 (3), 1-9, 2013
2013
ระบบไม่สามารถดำเนินการได้ในขณะนี้ โปรดลองใหม่อีกครั้งในภายหลัง
บทความ 1–16