Rheological, physical and sensory attributes of Chao Kuay jelly added with gelling agents. P Kreungngern, D. and Chaikham International Food Research Journal 23 (4), 1474-1478, 2016 | 19 | 2016 |
Combined microwave and hot air convective dehydration on physical and biochemical qualities of dried longan flesh. A Chaikham, P., Kreungngern, D. and Apichartsrangkoon International Food Research Journal 20 (5), 2147-2153, 2013 | 19* | 2013 |
Optimization of rice bran stabilization by infrared‐vacuum process and storage stability D Kreungngern, T Kongbangkerd, K Ruttarattanamongkol Journal of Food Process Engineering, 2021 | 14 | 2021 |
Production and storage stability of antioxidant fiber from pigeon pea (Cajanus cajan) pod J Khemacheewakul, T Prommajak, N Leksawasdi, C Techapun, R Nunta, ... The Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences 9 (2), 293, 2019 | 8 | 2019 |
Antioxidant and enzyme inhibitory properties of sacha inchi (Plukenetia volubilis) protein hydrolysate and its peptide fractions K Suwanangul, S., Aluko, R.E., Sangsawad, P., Kreungngern, D. and ... Journal of Food Biochemical 1 (https://doi: 10.1111/jfbc.14464), 1-10, 2022 | 7* | 2022 |
Effects of germinated and nongerminated rice grains on storage stability of pressurized purple rice beverages with Lactobacillus casei 01 supplement S Baipong, A Apichartsrangkoon, S Worametrachanon, A Tiampakdee, ... Journal of food processing and preservation 44 (6), e14442, 2020 | 3 | 2020 |
Effect of Heating Temperature on Selected Properties and Shelf-life of Black Grass Jelly in Sugar Syrup in Retort Pouches D Kreungngern, J Khemacheewakul, T Prommajak KMUTT Research and Development Journal 42 (4), 403-413, 2019 | 1 | 2019 |
Determination ursolic acid and antioxidantin Grass jelly (Mesona procumbens Hemsley.) D Kreungngern, A Hale, B Rattanapun Food and Applied Bioscience Journal 1 (2), 90-101, 2013 | 1 | 2013 |
Comparison of Phytochemicals in Sesame and Perilla (Seeds and Oils) Grown at Mae Hong Son Thailand SSWS Arunee Apichartsrangkoon, Autchara Tiampakdee, Warangkana Tameeya ... Chiang Mai University Journal of Natural Sciences 21 (2), https://doi.org/10 …, 2022 | | 2022 |
การผลิตกล้วยน้าว้าอบด้วยไมโครเวฟร่วมกับลมร้อน. รัศมีจันทร์ เกงขุนทด พัชรี ทับทิมศรี และแดนชัย เครื่องเงิน การประชุมวิชาการระดับชาติ มหาวิทยาลัยราชภัฏกาแพงเพชร 3 (1), 547-558, 2016 | | 2016 |
การผลิตกล้วยน้าว้าอบด้วยอินฟราเรดร่วมกับลมร้อน พัชรี ทับทิมศรี รัศมีจันทร์ เกงขุนทด และแดนชัย เครื่องเงิน การประชุมวิชาการระดับชาติ มหาวิทยาลัยราชภัฏกาแพงเพชร 3 (1), 535-546., 2016 | | 2016 |
ผลของวิธีการฆ่าเชื้อระดับพาสเจอร์ไรซ์โดยการต้มและการใช้เครื่องอัลตร้าโซนิค ต่อคุณภาพ ของน้ําฝรั่ง ZTAA NandarNy สักทอง: วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี 2 (1), 41-49, 2015 | | 2015 |
วิธีการที่เหมาะสมในการสกัดกรดโอลีนโนลิก และกรดยูโซลิก. แดนชัย เครื่องเงิน และนลิสา ทองอรุณ สักทอง: วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี 1 (2), 1-13, 2014 | | 2014 |
การใช้สมุนไพรรักษาโรคเบาหวาน มัทนา เครื่องเงิน และแดนชัย เครื่องเงิน สักทอง: วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโล 1 (1), 1-10, 2014 | | 2014 |
Herbs tea for diabetes (type 2) treatment D Kreungngern, A Halee, B Rattanapun King Mongkut's Agricultural Journal, 2013 | | 2013 |
ชาสมุนไพรรักษาโรคเบาหวานชนิดที่ 2 แดนชัย เครื่องเงิน เอนก หาลี และบุณยกฤต รัตนพันธุ์ วารสารเกษตรพระจอมเกล้า 31 (3), 1-9, 2013 | | 2013 |