ติดตาม
Anek Halee
Anek Halee
Kamphaeng Phet Rajabhat University
ยืนยันอีเมลแล้วที่ kpru.ac.th - หน้าแรก
ชื่อ
อ้างโดย
อ้างโดย
ปี
The effectiveness of household chemicals in residue removal of methomyl and carbaryl pesticides on Chinese-kale
P Klinhom, A Halee, S Methawiwat
Agriculture and Natural Resources 42 (5), 136-143, 2008
282008
Ultrasonic extraction of bioactive compounds from green soybean pods and application in green soybean milk antioxidants fortification
N Leksawasdi, S Taesuwan, T Prommajak, C Techapun, R Khonchaisri, ...
Foods 11 (4), 588, 2022
172022
Effects of solvent types and citric acid concentrations on the extraction of antioxidants from the black rice bran of Oryza sativa L. CV. Hom Nin
A Halee, P Supavititpatana, K Ruttarattanamongkol, N Jittrepotch, ...
The Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences 8 (2), 765, 2018
172018
OPTIMISATION OF THE MICROWAVE ASSISTED EXTRACTION OF NATURAL ANTIOXIDANTS FROM DEFATTED BLACK RICE BRAN OF ORYZA SATIVA L. CV. HOMNIN
A Halee, P Supavititpatana, K Ruttarattanamongkol, N Jittrepotch, ...
Journal of microbiology, biotechnology and food sciences 9 (6), 1134-1140, 2020
14*2020
Study of antioxidant efficacies of 15 local herbs
A Halee, B Rattanapun
KMUTT Research and Development Journal 40 (2), 283-293, 2017
132017
Optimization of Ultrasonic-Assisted Bioactive Compound Extraction from Green Soybean (Glycine max L.) and the Effect of Drying Methods and Storage Conditions …
R Khonchaisri, N Sumonsiri, T Prommajak, P Rachtanapun, ...
Foods 11 (12), 1775, 2022
82022
Ultrasonic extraction of bioactive compounds from green soybean pods and application in green soybean milk antioxidants fortification. Foods. 2022; 11 (4): 588
N Leksawasdi, S Taesuwan, T Prommajak, C Techapun, R Khonchaisri, ...
s Note: MDPI stays neutral with regard to jurisdictional claims in published …, 2022
22022
Effects of solvent type and concentration of citric acid on the extraction of antioxidants from Hom Nin Rice
A Halee, B Rattanapun
KMUTT Research and Development Journal 39 (3), 353-364, 2016
22016
Effects of blanching Khi Lek (Cassia siamea Lamk) flowers in brine on qualities of Khi Lek flower tea
B Rattanapan, W Singkong, A Halee, S Thiangsanthia
Warasan Wichakan Lae Wichai Mothoro Phranakhon, 2012
22012
Effect of calcium chloride and sodium bicarbonate inject solutions on tenderness and organoleptic properties of bovine rumen viscera.
P Klinhom, J Klinhom, A Halee, S Methawiwat
Journal of Food Technology 7 (3), 71-77, 2009
22009
Effective comparison between 3 commercial vegetable wash solution and potassium permanganate solution on decreasing methomyl residue in Chinese-kale
A Halee, T Supavititpatana
Warasan Kaset Phrachomklao, 2012
12012
Reduction of methomyl and carbaryl residue in chinese-kale by wash treatments
P Klinhom, A Halee, S Methawiwat
46. Kasetsart University Annual Conference, Bangkok (Thailand), 29 Jan-1 Feb …, 2008
12008
ผล ของ น้ำ สกัด จาก ดอก ชา ที่ มี ต่อ คุณภาพ ทาง ด้าน สาร พฤกษ เคมี และ คุณลักษณะ ทาง ประสาท สัมผัส ของ ผลิตภัณฑ์ เยล ลี่ พร้อม ดื่ม
R Pokrai, J Charoensin, A Halee
Journal of Science and Technology CRRU 2 (2), 66-75, 2023
2023
ผล ของ การ ให้ ความ ร้อน ที่ มี ผล ต่อ คุณภาพ ของ น้ำ กระเจี๊ยบ ผสม พุทรา จีน พร้อม ดื่ม
บุ ณ ยก ฤต​ รัตน​ พันธุ์​, วชิระ สิงห์ คง, เอนก หา ลี, ศิริ ลักษณ์ ดวงใจ
วารสาร มร ภ. ก พ. วิทยาศาสตร์ คณิตศาสตร์ และ เทคโนโลยี 1 (1), 63-71, 2022
2022
Antioxidant dietary fiber from edible bean coats and the application in food products
J Khemacheewakul, A Halee, W Janmud, S Boonkomol
2020
ใย อาหาร ที่ มี สาร ต้าน อนุมูล อิสระ จาก เปลือก ถั่ว และ การ ประยุกต์ ใช้ ใน ผลิตภัณฑ์ อาหาร
J Khemacheewakul, A Halee, W Janmud, S Boonkomol
RMUTP Research Journal 12 (1), 183-195, 2018
2018
Herbs tea for diabetes (type 2) treatment
D Kreungngern, A Halee, B Rattanapun
King Mongkut's Agricultural Journal, 2013
2013
Efficiencies of various washing agents for removing residual pesticide content in chinese-kale
A Halee, B Rattanapun, W Singkong
Warasan Wichai Mokho, 2013
2013
ผล ของ ชนิด ความ เข้มข้น และ อุณหภูมิ ที่ มี ต่อ การ ลด ปริมาณ เมท โธ มิ ล ใน ผัก คะน้า
เอนก หา ลี, ธวัช ชัย ศุภ วิทิต พัฒนา
KKU Research Journal (Graduate Studies) 10 (4), 11-18, 2010
2010
การ ศึกษา ประสิทธิภาพ ของ นํ้า ยา ล า ง ผัก ชนิด ต า ง ๆ สํา ห รับ ใช ใน ท อง ถิ่น เพื่อ ลด ปริมาณ สาร ปราบ ศัตรู พืช ใน ผัก คะ น า The Efficiencies of Various Washing Agents for Removing …
A Halee, B Rattanapun, W Singkong
ระบบไม่สามารถดำเนินการได้ในขณะนี้ โปรดลองใหม่อีกครั้งในภายหลัง
บทความ 1–20