Follow
Nutchanet Tayeh
Nutchanet Tayeh
Senior Lecturer Food Science and Technology Yala Rajabhat University
Verified email at yru.ac.th - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Development of Milk Product from Sacha Inchi (Plukenetia volubilis L.)
นุชเนตร ตาเย๊ะ, ซูวีร่า สาแรหะ, อาดีบะห์ แวกาจิ
วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. 3 ((1) มกราคม- มิถุนายน), 57-66, 2018
2*2018
Property Changes of the Traditional Beef Curry Product ‘Gulai-Besar’ Packed in Retort Pouch during Storaging
N Tayeha, A Ayukhenb, Y Louhasakulc
Journal of Food Health and Bioenvironmental Science (September-December 2019 …, 2019
12019
Development of fish cracker from surimi supplemeted with pumpkin
J Sukjantra, N Tayeh
Journal of Food Science and Agricultural Technology (JFAT) 4, 122-128, 2018
12018
Development of local Halal food product: Budu Tumih Noni leaf rice crisp
N Tayeh
Journal of Food Health and Bioenvironmental Science, 2018
12018
การ พัฒนา ผลิตภัณฑ์ น้ำพริก ปลาส้ม ปลา นิล
นุชเนตร ตา เย๊ะ, จริยา สุข จันทรา, คืน จันทร์ ณ นคร, รุ ส นี กา แม แล
วารสาร วิทยาศาสตร์ และ เทคโนโลยี มร ย., 2022
2022
The Quality of Drinking Yoghurt Product from Goat Milk Mix with Mulberry Juice
NHN Tayeh
รายงานสืบเนื่องจากการประชุมวิชาการระดับชาติด้านวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีเครือข่ายสถาบันอุดมศึก …, 2020
2020
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาลท้องถิ่น: แยมส้มแขกแคลอรี่ต่ำ
นุชเนตร ตาเย๊ะ, ต่วนนัจวา ต่วนกาจิ, ฮานาน อาลี
YRU Journal of Science and Technology 4 (2), 54-65, 2019
2019
การพัฒนาผลิตภัณฑ์นำ้นมจากถั่วดาวอินคา
นุชเนตร ตาเย๊ะ, ซูวีร่า สาแรหะ, อาดีบะห์ แวกาจิ
YRU Journal of Science and Technology 3 (1), 57-66, 2018
2018
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาลเพื่อสุขภาพ: เฉาก๊วยในน้ำนมแพะพร้อมบริโภค
นุชเนตร ตาเย๊ะ, นิภาภัทร์ กุณฑล, มารีนี โตะลู, นูรซาลีฮา โหมงนิมะ
วารสารมหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์ 10 (2), 158-170, 2018
2018
การพัฒนาผลิตภัณฑ์โยเกิร์ตนมแพะรสแยมกล้วยหินผสมส้มโชกุน
สุธีรา ศรีสุข, กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง, นุชเนตร ตาเย๊ะ, พรสวรรค์ เพชรรัตน์
มหาวิทยาลัย นเรศวร, 2016
2016
Chemical composition of goat milk and effect of spray drying conditions on qualities of goat milk powder
N Ta-ye, T Sammawattana, P Pakdeechanuan
Warasan Witthayasat Mokho, 2012
2012
การ พัฒนา ข้าวเกรียบ ปลา จาก ซู ริ มิ เสริม ฟักทอง
จริยา สุข จันทรา, นุชเนตร ตา เย๊ะ
มหาวิทยาลัย ราชภัฏ ยะลา, 0
ผล ของ สภาวะ การ ทา แห้ง แบบ พ่น ฝอย และ วัตถุ เจือปน ใน อาหาร ต่อ คุณภาพ ของ นม แพะ ผง Effect of Spray Drying Conditions and Food Additives on Qualities of Dried Goat Milk
N Tayeh
Prince of Songkla University, 0
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–13