Antioxidant, antimelanogenic, and skin-protective effect of sesamol M Srisayam, N Weerapreeyakul, S Barusrux, K Kanokmedhakul J cosmet Sci 65 (2), 69-79, 2014 | 46 | 2014 |
Inhibition of two stages of melanin synthesis by sesamol, sesamin and sesamolin M Srisayam, N Weerapreeyakul, K Kanokmedhakul Asian Pacific journal of tropical biomedicine 7 (10), 886-895, 2017 | 34 | 2017 |
Nanostructured lipid carriers (NLC) as vehicles for topical administration of sesamol: in vitro percutaneous absorption study and evaluation of antioxidant activity C Puglia, MR Lauro, A Offerta, L Crascì, L Micicchè, AM Panico, F Bonina, ... Planta Medica 83 (05), 398-404, 2017 | 34 | 2017 |
Application of FTIR microspectroscopy for characterization of biomolecular changes in human melanoma cells treated by sesamol and kojic acid M Srisayam, N Weerapreeyakul, S Barusrux, W Tanthanuch, K Thumanu Journal of Dermatological Science 73 (3), 241-250, 2014 | 27 | 2014 |
Antimicrobial and antioxidant properties of honeys produced by Apis mellifera in Thailand M Srisayam, P Chantawannakul Journal of ApiProduct and ApiMedical Science 2 (2), 77-83, 2010 | 20 | 2010 |
FTIR microspectroscopy for the assessment of mycoplasmas in HepG2 cell culture P Pocasap, N Weerapreeyakul, C Junhom, PP Phiboonchaiyanan, ... Applied Sciences 10 (11), 3766, 2020 | 13 | 2020 |
Chemical composition and antibacterial activity of essential oils from three Curcuma species in Thailand M Srisayam, J Jooduang, A Srisopa, P Keerin, S Sangthong Life Sciences and Environment Journal 19 (2), 222-233, 2018 | 6 | 2018 |
In VitroAntioxidant Activity of White, Black and Red Sesame Seeds NW Montra Srisayam, P Sribuarin IJPS 10 (2), 136-146, 2014 | 2 | 2014 |
Cholesterol-lowering effects of lactic acid bacteria isolated from Musa sapientum Linn. N Rattanachak, C Nualsri, N Nittayasut, M Srisayam, A Chodnakarin, ... Maejo International Journal of Science & Technology 16 (3), 2022 | 1 | 2022 |
ฤทธิ์ ทาง ชีวภาพ ปริมาณ สารประกอบ ฟี น อ ลิ ก และ วิตามิน ซี จาก สาร สกัด ลูก หว้า M Srisayam, C Puengtang, A Srisopa, A Chodnakarin PSRU Journal of Science and Technology 7 (2), 103-113, 2022 | 1 | 2022 |
Biological properties of kefir whey samples produced from soy and black sesame milks M Srisayam, J Klinrat, A Chodnakarin Burapha Science Journal, 872-886, 2018 | 1 | 2018 |
Effects of wheat flour substitution with pineapple Residues on Quality Changes of Biscuits During Storage S Siriangkanakun, M Srisayam, E Jansukon Burapha Science Journal, 95-105, 2017 | 1 | 2017 |
ฤทธิ์ ทาง ชีวภาพ ปริมาณ สารประกอบ ฟี น อ ลิ ก ปริมาณ แอ น โท ไซ ยา นิ น วิตามิน บี 1 และ บี 2 ของ คี เฟอร์ ข้าว ไร ซ์ เบอร์ รี่ กล้อง งอก M Srisayam, A Srisopa, N Rattanachak, S Songtong Life Sciences and Environment Journal 24 (1), 26-37, 2023 | | 2023 |
KEYNOTE SPEAKER SIMILARITY AND DISSIMILARITY OF SESAMIN, SESAMOLIN AND SESAMOL N Weerapreeyakul, M Srisayam, B Siriwarin, M Khamphiew, ... MESMAP8, 3, 2022 | | 2022 |
Development of sparkling pineapple juice mixed red corn silk (Zea mays L. cultivar Siam Ruby Queen) extract N Rattanachak, T Kumkruechan, M Srisayam วารสาร วิทยาศาสตร์ และ เทคโนโลยี หัวเฉียว เฉลิมพระเกียรติ ISSN 2651-2483 (Online
, 2020 | | 2020 |
การ ยับยั้ง เชื้อ Staphylococcus aureus และ ฤทธิ์ ต้าน อนุมูล อิสระ ของ สาร สกัด หยาบ จาก หงอนไก่ ฝรั่ง A Chodnakarin, T Inta, A Saelee, P Sam-ang, M Srisayam, W Phalee PSRU Journal of Science and Technology 4 (2), 34-42, 2019 | | 2019 |
806: Concentration dependent effect of sesamol on cell cycle arrest N Weerapreeyakul, M Srisayam, S Barusrux European Journal of Cancer, S195, 2014 | | 2014 |
ผล ของ การ ทดแทน แป้งสาลี ด้วย กาก สับปะรด ต่อ การ เปลี่ยนแปลง คุณภาพ ของ บิ ส กิ ต ใน ระหว่าง การ เก็บ รักษา Effects of Wheat Flour Substitution with Pineapple Residues on Quality Changes
S Siriangkanakun, M Srisayam, E Jansukon | | |