Effect of polyamine on growth, intermediates and 2‐acetyl‐1‐pyrroline formation by Aspergillus awamori T Wongsadee, S Vatanyoopaisarn, V Rungsardthong, B Thumthanaruk, ... Flavour and Fragrance Journal 36 (3), 395-403, 2021 | 3 | 2021 |
Comparison of 2-acetyl-1-pyrroline production between Aspergillus awamori and Aspergillus oryzae T Wongsadee, S Vatanyoopaisarn, B Thumthanaruk, C Puttanlek, ... IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 346 (1), 012042, 2019 | 3 | 2019 |
Enhancement of bioactive compounds and oxidation stability of soybean oil by enrichment with tocols and γ‐oryzanol extracted from rice bran using ultrasound and ohmic heating P Loypimai, A Moongngarm, K Sittisuanjik, T Wongsadee Journal of Food Processing and Preservation 46 (11), e16991, 2022 | 1 | 2022 |
Effects of ozone on the survival of Campylobacter jejuni T Wongsadee, N Trachoo, M Suttajit Warasan Wichai Mokho, 2008 | 1 | 2008 |
ผล ของ การ ล้าง ด้วย กรด ซิ ต ริก และ การ แทรกซึม ภาย ใต้ สุญญากาศ ต่อ การ ลด จำนวน Escherichia coli และ คุณภาพ ของ แครอท ตัด แต่ง T Wongsadee, J Chuesaijai, K Sittisuanjik, P Loypimai Thai Science and Technology Journal, 108-124, 2022 | | 2022 |
Effect of Different Coating Materials on the Survival of Lactobacillus plantarum and Quality of Mango Sorbet T Wongsadee, M Jang-im, A Santhana, N Hongpan Burapha Science Journal, 1666-1684, 2022 | | 2022 |
Enrichment of soybean oil with tocols and γ-oryzanol from rice bran through ohmic heating-assisted ultrasound extraction P Loypimai, A Moongngarm, K Sittisuanjik, T Wongsadee | | 2022 |
ผลของสารห่อหุ้มเซลล์ที่ต่างกันต่อการเหลือรอดของ Lactobacillus plantarum และคุณภาพของผลิตภัณฑ์ไอศกรีมซอร์เบทมะม่วง เอื้อมพร สันทนะ และนวพร หงส์พันธุ์ ทิพรักษ์ วงษาดี, เมขลา แจ้งอิ่ม วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา (Burapha Science Journal) 27 (3), 1666-1684., 2022 | | 2022 |
การ สกัด รำ ข้าว ด้วย น้ำมัน พืช บริโภค ได้ เพิ่ม ปริมาณ สาร ออกฤทธิ์ ชีวภาพ และ ฤทธิ์ การ ต้าน อนุมูล อิสระ ของ สาร สกัด น้ำมัน ปฏิ วิทย์ ลอย พิมาย, ทิพ รักษ์ วง ษา ดี, แพรว จง รวม กลาง วารสาร วิทยาศาสตร์ บูรพา 25 (3), 983-997, 2020 | | 2020 |
Rice Bran Extraction Using Edible Vegetable Oils Improves Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Oil Extracts P Loypimai, T Wongsadee, P Changrumklang Burapha Science Journal, 983-997, 2020 | | 2020 |
การผลิตน้ำนมหมักจากน้ำนมข้าวเจ้าหอมนิล ทิพรักษ์ วงษาดี และบังอร พิมพ์วัน วารสารก้าวทันโลกวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยราชภัฏบ้านสมเด็จเจ้าพระยา 13 (1), 30-40, 2013 | | 2013 |
การ เหลือ รอด ของ Lactobacillus acidophilus ใน โย เกิ ร์ ต กล้วย น้ำว้า และ สภาวะ เลียน แบบ ระบบ ย่อย อาหาร T Wongsadee, A Wongkhumhan, S Hongseeda Agricultural Science Journal, 2012 | | 2012 |
Survival of Lactobacillus acidophilus in banana (Musa sapientum L.) yoghurt and simulated gastrointestinal conditions T Wongsadee, A Wongkhumhan, S Hongseeda Agricultural Science Journal, 2012 | | 2012 |
การทำลายจุลินทรีย์ก่อโรคที่อยู่ในอาหารด้วยโอโซน ทิพรักษ์ วงษาดี วารสารก้าวทันโลกวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยราชภัฏบ้านสมเด็จเจ้าพระยา 10 (2), 19-27, 2010 | | 2010 |
ผล ของ การ ล า งด ว ย กรด ซิ ต ริก และ การ แทรกซึม ภาย ใต สุญญากาศ ต อ การ ลด จำนวน Escherichia coli และ คุณภาพ ของ แครอท ตัด แต ง Effect of Citric Acid and Vacuum Impregnation
T Wongsadee, J Chuesaijai, K Sittisuanjik, P Loypimai | | |