ติดตาม
Sunan Parnsakhorn
Sunan Parnsakhorn
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลธัญบุรี
ยืนยันอีเมลแล้วที่ en.rmutt.ac.th
ชื่อ
อ้างโดย
อ้างโดย
ปี
Changes in physicochemical properties of parboiled brown rice during heat treatment
S Parnsakhorn, A Noomhorm
Agricultural Engineering International: CIGR Journal, 2008
1132008
Changes in physicochemical characteristics of germinated brown rice and brown rice during storage at various temperatures
S Parnsahkorn, J Langkapin
Agricultural Engineering International: CIGR Journal 15 (2), 293-303, 2013
422013
The Development of Augmented Reality educational media using think-pair-share learning model for studying Buginese language
M Hasbi, H Tolle, AA Supianto
Journal of Information Technology and Computer Science 5 (1), 38-56, 2020
29*2020
Effects of drying temperatures on physicochemical properties of germinated brown rice.
S Parnsakhorn, J Langkapin
Songklanakarin Journal of Science & Technology 40 (1), 2018
252018
Effects of storage temperature on physical and chemical properties of brown rice, parboiled brown rice and parboiled paddy
S Parnsakhorn, A Noomhorm
Rajamangala University of Technology Thanyaburi. Faculty of engineering, 2012
192012
Design and fabrication of a lotus seed membrane peeling machine
J Langkapin, S Parnsakhorn, R Kalsirisilp, G Samseemoung, P Ngmanil, ...
Journal of Engineering RMUTT 1, 127-37, 2019
62019
Study and testing of a lotus seed peeling machine
J Langkapin, S Parnsakhorn, R Kalsirisilp, M Prorod, N Khotpromsrt
Journal of Engineering RMUTT 1, 35-42, 2018
62018
Effects of processing and heating on antioxidant activity and quality of riceberry malted beverage
S Parnsakhorn, J Langkapin
Thai Science and Technology Journal (TSTJ) 29 (1), 119-133, 2021
52021
Comparison of drone with remote-controlled sprayer arm and variable rate sprayer for monitoring coconut rhinoceros beetle infestations
G Samseemoung, J Bhucksasri, S Parnsakhorn, R Kalsirisilp, ...
Agriculture and Natural Resources 57 (2), 249–260-249–260, 2023
32023
Red worm behavior (Eisenia spp.) in vermicomposting systems of organic residues
G Mamani-Mamani, F Mamani-Pati, H Sainz-Mendoza, R Villca-Huanaco
Journal of the Selva Andina Research Society 3 (1), 44-54, 2012
12012
Development and optimization of a fresh lotus embryo piercing machine
S Parnsakhorn, P Dangthongdee, P Sarika, J Langkapin, P Sawardsuk
Journal of Applied Research on Science and Technology (JARST) 24 (1), 260222 …, 2025
2025
Improving the Nutritional Value of Natural Cheese Analog Products Using Nam Dok Mai Mango
S Thippayajan, O Oupathumpanont, S Parnsakhorn
Preventive Nutrition and Food Science 29 (1), 63, 2024
2024
Evaluation of final quality of germinated brown rice following steaming and hot-air drying at different temperatures
J Langkapin, S Parnsakhorn, O Oupathumpanont, G Samseemoung
Agriculture and Natural Resources 57 (6), 907–916-907–916, 2023
2023
ผล ของ การ ใช้ ข้าว ไร ซ์ เบ อ รี่ ต่อ ฤทธิ์ การ ต้าน อนุมูล อิสระ ใน ผลิตภัณฑ์ ข้าว ห่อ ใบ บัว แช่ เยือก แข็ง และ การ เปลี่ยนแปลง สมบัติ ทาง กายภาพ หลัง การ ทำ ละลาย
S Parnsakhorn, J Langkapin
Journal of Applied Research on Science and Technology (JARST) 22 (1), 1-12, 2023
2023
ผล ของ ชนิด ข้าว ที่ มี ต่อ การ เปลี่ยนแปลง ปริมาณ สาร แอ น โท ไซ ยา นิ น และ สมบัติ ทาง กายภาพ ใน ผลิตภัณฑ์ บ๊ะ จ่าง
S Parnsakhorn, J Langkapin
Frontiers in Engineering Innovation Research 20 (2), 59-70, 2022
2022
Effect of sterilization Process on Physicochemical and Sensory Properties of Zongzi from Black Sticky Rice and Riceberry Rice in Retort Pouch
S Parnsakhorn, J Langkapin
Thai Science and Technology Journal, 34-49, 2022
2022
การ ออกแบบ และ สร้าง เครื่อง ตัด ฟาง ข้าว
R Kalsirisilp, S Parnsakhorn
Srinakharinwirot University Engineering Journal 17 (2), 31-41, 2022
2022
Effects of Fluidized Bed Drying and Hot Air Drying on the Quality of Dehydrated Garlics
S Parnsakhorn, J Langkapin
Burapha Science Journal, 1037-1054, 2022
2022
การ ออกแบบ และ สร้าง เครื่อง คัด ขนาด เมล็ด บัว หลวง
J Langkapin, S Parnsakhorn, R Kalsirisilp
Rajamangala University of Technology Srivijaya Research Journal 14 (1), 103-116, 2022
2022
ผล ของ อุณหภูมิ ใน การ แช่ เยือก แข็ง ต่อ คุณภาพ ผลิตภัณฑ์ ข้าว ห่อ ใบ บัว
S Parnsakhorn, J Langkapin
Frontiers in Engineering Innovation Research 19 (1), 91-101, 2021
2021
ระบบไม่สามารถดำเนินการได้ในขณะนี้ โปรดลองใหม่อีกครั้งในภายหลัง
บทความ 1–20