Changes in physicochemical properties of parboiled brown rice during heat treatment S Parnsakhorn, A Noomhorm Agricultural Engineering International: CIGR Journal, 2008 | 113 | 2008 |
Changes in physicochemical characteristics of germinated brown rice and brown rice during storage at various temperatures S Parnsahkorn, J Langkapin Agricultural Engineering International: CIGR Journal 15 (2), 293-303, 2013 | 42 | 2013 |
The Development of Augmented Reality educational media using think-pair-share learning model for studying Buginese language M Hasbi, H Tolle, AA Supianto Journal of Information Technology and Computer Science 5 (1), 38-56, 2020 | 29* | 2020 |
Effects of drying temperatures on physicochemical properties of germinated brown rice. S Parnsakhorn, J Langkapin Songklanakarin Journal of Science & Technology 40 (1), 2018 | 25 | 2018 |
Effects of storage temperature on physical and chemical properties of brown rice, parboiled brown rice and parboiled paddy S Parnsakhorn, A Noomhorm Rajamangala University of Technology Thanyaburi. Faculty of engineering, 2012 | 19 | 2012 |
Design and fabrication of a lotus seed membrane peeling machine J Langkapin, S Parnsakhorn, R Kalsirisilp, G Samseemoung, P Ngmanil, ... Journal of Engineering RMUTT 1, 127-37, 2019 | 6 | 2019 |
Study and testing of a lotus seed peeling machine J Langkapin, S Parnsakhorn, R Kalsirisilp, M Prorod, N Khotpromsrt Journal of Engineering RMUTT 1, 35-42, 2018 | 6 | 2018 |
Effects of processing and heating on antioxidant activity and quality of riceberry malted beverage S Parnsakhorn, J Langkapin Thai Science and Technology Journal (TSTJ) 29 (1), 119-133, 2021 | 5 | 2021 |
Comparison of drone with remote-controlled sprayer arm and variable rate sprayer for monitoring coconut rhinoceros beetle infestations G Samseemoung, J Bhucksasri, S Parnsakhorn, R Kalsirisilp, ... Agriculture and Natural Resources 57 (2), 249260-249260, 2023 | 3 | 2023 |
Red worm behavior (Eisenia spp.) in vermicomposting systems of organic residues G Mamani-Mamani, F Mamani-Pati, H Sainz-Mendoza, R Villca-Huanaco Journal of the Selva Andina Research Society 3 (1), 44-54, 2012 | 1 | 2012 |
Development and optimization of a fresh lotus embryo piercing machine S Parnsakhorn, P Dangthongdee, P Sarika, J Langkapin, P Sawardsuk Journal of Applied Research on Science and Technology (JARST) 24 (1), 260222
, 2025 | | 2025 |
Improving the Nutritional Value of Natural Cheese Analog Products Using Nam Dok Mai Mango S Thippayajan, O Oupathumpanont, S Parnsakhorn Preventive Nutrition and Food Science 29 (1), 63, 2024 | | 2024 |
Evaluation of final quality of germinated brown rice following steaming and hot-air drying at different temperatures J Langkapin, S Parnsakhorn, O Oupathumpanont, G Samseemoung Agriculture and Natural Resources 57 (6), 907916-907916, 2023 | | 2023 |
ผล ของ การ ใช้ ข้าว ไร ซ์ เบ อ รี่ ต่อ ฤทธิ์ การ ต้าน อนุมูล อิสระ ใน ผลิตภัณฑ์ ข้าว ห่อ ใบ บัว แช่ เยือก แข็ง และ การ เปลี่ยนแปลง สมบัติ ทาง กายภาพ หลัง การ ทำ ละลาย S Parnsakhorn, J Langkapin Journal of Applied Research on Science and Technology (JARST) 22 (1), 1-12, 2023 | | 2023 |
ผล ของ ชนิด ข้าว ที่ มี ต่อ การ เปลี่ยนแปลง ปริมาณ สาร แอ น โท ไซ ยา นิ น และ สมบัติ ทาง กายภาพ ใน ผลิตภัณฑ์ บ๊ะ จ่าง S Parnsakhorn, J Langkapin Frontiers in Engineering Innovation Research 20 (2), 59-70, 2022 | | 2022 |
Effect of sterilization Process on Physicochemical and Sensory Properties of Zongzi from Black Sticky Rice and Riceberry Rice in Retort Pouch S Parnsakhorn, J Langkapin Thai Science and Technology Journal, 34-49, 2022 | | 2022 |
การ ออกแบบ และ สร้าง เครื่อง ตัด ฟาง ข้าว R Kalsirisilp, S Parnsakhorn Srinakharinwirot University Engineering Journal 17 (2), 31-41, 2022 | | 2022 |
Effects of Fluidized Bed Drying and Hot Air Drying on the Quality of Dehydrated Garlics S Parnsakhorn, J Langkapin Burapha Science Journal, 1037-1054, 2022 | | 2022 |
การ ออกแบบ และ สร้าง เครื่อง คัด ขนาด เมล็ด บัว หลวง J Langkapin, S Parnsakhorn, R Kalsirisilp Rajamangala University of Technology Srivijaya Research Journal 14 (1), 103-116, 2022 | | 2022 |
ผล ของ อุณหภูมิ ใน การ แช่ เยือก แข็ง ต่อ คุณภาพ ผลิตภัณฑ์ ข้าว ห่อ ใบ บัว S Parnsakhorn, J Langkapin Frontiers in Engineering Innovation Research 19 (1), 91-101, 2021 | | 2021 |