ติดตาม
Phongchai Klinhom
Phongchai Klinhom
Kamphaeng Phet Rajabhat University
ยืนยันอีเมลแล้วที่ kpru.ac.th - หน้าแรก
ชื่อ
อ้างโดย
อ้างโดย
ปี
The effectiveness of household chemicals in residue removal of methomyl and carbaryl pesticides on Chinese-kale
P Klinhom, A Halee, S Methawiwat
Agriculture and Natural Resources 42 (5), 136-143, 2008
282008
Improving the quality of citric acid and calcium chloride marinated culled cow meat
P Klinhom, J Klinhom, J Senapa, S Methawiwat
International Food Research Journal 22 (4), 1410, 2015
272015
Effect of restricted feeding on metabolic adaptations of Kamphaengsaen and crossbred Brahman heifers
P Klinhom, K Markvichitr, P Vijchulata, S Tumwasorn, C Bunchasak, ...
Animal science journal 77 (4), 399-406, 2006
142006
Effect of different cooking method on cooking loss and lipid oxidation in buffalo meat
P Klinhom, J Klinhom, S Methawiwat
Applied Mechanics and Materials 855, 70-74, 2017
102017
Influence of citric acid, lemon and porcupine fruit juice on the tenderness and sensory properties of bovine meat.
P Klinhom, J Klinhom, J Senapa, S Methawiwat
92011
Effect of refeeding on lipid metabolism in Kamphaengsaen beef heifers
P Klinhom, K Markvichitr, P Vijchulata, S Tumwasorn, C Bunchasak, ...
Agriculture and Natural Resources 40 (2), 420-429, 2006
92006
Effect of calcium chloride and sodium bicarbonate inject solutions on tenderness and organoleptic properties of bovine rumen viscera.
P Klinhom, J Klinhom, A Halee, S Methawiwat
Journal of Food Technology 7 (3), 71-77, 2009
22009
Reduction of methomyl and carbaryl residue in chinese-kale by wash treatments
P Klinhom, A Halee, S Methawiwat
46. Kasetsart University Annual Conference, Bangkok (Thailand), 29 Jan-1 Feb …, 2008
12008
Effect of Grape Seed and Green Tea Extracts on Lipid Oxidation and Quality of Ground Buffalo Meat during Storage
P Klinhom, S Methawiwat, W Singkong
Food and Applied Bioscience Journal 6 (1), 28-38, 2018
2018
Serum lipoproteins electrophoretic characterization and their role in lipid metabolism in Kamphang Saen and Crossbred Brahman heifers under feed restriction condition.
P Klinhom, K Markvichitr, P Vijchulata, S Tumwasorn, C Bunchasak, ...
Proceedings of 43rd Kasetsart University Annual Conference, Thailand, 1-4 …, 2005
2005
การ ลด ปริมาณ สาร ตก ค า ง เมท โท มิ ล และ คา ร บา ริ ล ใน ผัก คะ น า โดย นํ้า ยา ล า ง ผัก ชนิด ต า ง ๆ Reduction of Methomyl and Carbaryl Residue in Chinese-Kale by Wash Treatments
P Klinhom
ผล ของ การ จํา กัด อาหาร ต่อ กระบวนการ ปรับ ตัว ทาง เม แทบ อ ลิ ซึม ใน กระบือ ปลัก Effect of feed restriction on metabolic adaptation in swamp buffalo heifers
P Klinhom, K Markvichitr, C Bunchasak, A Choothesa
ก ก ก ก ก ก ก Influence of citric acid, lemon and porcupine fruit juice on the tenderness and sensory properties of bovine meat
P Klinhom
ระบบไม่สามารถดำเนินการได้ในขณะนี้ โปรดลองใหม่อีกครั้งในภายหลัง
บทความ 1–13