Proximate and fatty acids composition of the muscles and viscera of Asian catfish (Pangasius bocourti) P Thammapat, P Raviyan, S Siriamornpun Food chemistry 122 (1), 223-227, 2010 | 148 | 2010 |
Effects of NaCl and soaking temperature on the phenolic compounds, α-tocopherol, γ-oryzanol and fatty acids of glutinous rice P Thammapat, N Meeso, S Siriamornpun Food Chemistry 175, 218-224, 2015 | 46 | 2015 |
Effects of the traditional method and an alternative parboiling process on the fatty acids, vitamin E, γ-oryzanol and phenolic acids of glutinous rice P Thammapat, N Meeso, S Siriamornpun Food Chemistry 194, 230-236, 2016 | 41 | 2016 |
Insects as a delicacy and a nutritious food in Thailand S Siriamornpun, P Thammapat Using Food Science and Technology to Improve Nutrition and Promote National …, 2008 | 36 | 2008 |
Concentration of eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA) of Asian catfish oil by urea complexation: optimization of reaction conditions. P Thammapat, S Siriamornpun, P Raviyan Songklanakarin Journal of Science & Technology 38 (2), 2016 | 14 | 2016 |
Concentration of Polyunsaturated Fatty Acid of Rice Bran Oil by Urea Complexation–A Response Surface Approach PTS Siriamornpun Prawarun Agriculture Journal 14 (1), 124-135, 2017 | 2* | 2017 |
Effect of Urea-to-Fatty Acid Ratio and Crystallization Temperature on the Fatty Acid Composition of Rice Bran Oil Concentrate by Urea Complexation P Thammapat, S Siriamornpun Naresuan University Journal: Science and Technology (NUJST) 31 (1), 20-28, 2022 | | 2022 |
หมู่บ้าน ราชภัฏ ตาม ศาสตร์ แห่ง พระ ราชา เพื่อ การ พัฒนา อย่าง ยั่งยืน: การ กระจาย ความ เจริญ และ เมือง น่า อยู่ เพื่อ การ พัฒนา เศรษฐกิจ สังคม และ สิ่งแวดล้อม: ระยะ ที่ 1 S Atthakorn, S Kenaphoom, S Pimratch, T Pawala, W Rasri, R Srisupak, ... Interdisciplinary Academic and Research Journal 2 (3), 93-120, 2022 | | 2022 |
ผล ของ โอโซน ต่อ การ เปลี่ยนแปลง คุณภาพ ของ ส้ม โอ ตัด แต่ง พร้อม บริโภค ใน ระหว่าง การ เก็บ รักษา สุ เทพ นิยม ญาติ มหาวิทยาลัย ศิลปากร, 2010 | | 2010 |