ติดตาม
Pornpisanu Thammapat
Pornpisanu Thammapat
Food Technology
ยืนยันอีเมลแล้วที่ rmu.ac.th
ชื่อ
อ้างโดย
อ้างโดย
ปี
Proximate and fatty acids composition of the muscles and viscera of Asian catfish (Pangasius bocourti)
P Thammapat, P Raviyan, S Siriamornpun
Food chemistry 122 (1), 223-227, 2010
1482010
Effects of NaCl and soaking temperature on the phenolic compounds, α-tocopherol, γ-oryzanol and fatty acids of glutinous rice
P Thammapat, N Meeso, S Siriamornpun
Food Chemistry 175, 218-224, 2015
462015
Effects of the traditional method and an alternative parboiling process on the fatty acids, vitamin E, γ-oryzanol and phenolic acids of glutinous rice
P Thammapat, N Meeso, S Siriamornpun
Food Chemistry 194, 230-236, 2016
412016
Insects as a delicacy and a nutritious food in Thailand
S Siriamornpun, P Thammapat
Using Food Science and Technology to Improve Nutrition and Promote National …, 2008
362008
Concentration of eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA) of Asian catfish oil by urea complexation: optimization of reaction conditions.
P Thammapat, S Siriamornpun, P Raviyan
Songklanakarin Journal of Science & Technology 38 (2), 2016
142016
Concentration of Polyunsaturated Fatty Acid of Rice Bran Oil by Urea Complexation–A Response Surface Approach
PTS Siriamornpun
Prawarun Agriculture Journal 14 (1), 124-135, 2017
2*2017
Effect of Urea-to-Fatty Acid Ratio and Crystallization Temperature on the Fatty Acid Composition of Rice Bran Oil Concentrate by Urea Complexation
P Thammapat, S Siriamornpun
Naresuan University Journal: Science and Technology (NUJST) 31 (1), 20-28, 2022
2022
หมู่บ้าน ราชภัฏ ตาม ศาสตร์ แห่ง พระ ราชา เพื่อ การ พัฒนา อย่าง ยั่งยืน: การ กระจาย ความ เจริญ และ เมือง น่า อยู่ เพื่อ การ พัฒนา เศรษฐกิจ สังคม และ สิ่งแวดล้อม: ระยะ ที่ 1
S Atthakorn, S Kenaphoom, S Pimratch, T Pawala, W Rasri, R Srisupak, ...
Interdisciplinary Academic and Research Journal 2 (3), 93-120, 2022
2022
ผล ของ โอโซน ต่อ การ เปลี่ยนแปลง คุณภาพ ของ ส้ม โอ ตัด แต่ง พร้อม บริโภค ใน ระหว่าง การ เก็บ รักษา
สุ เทพ นิยม ญาติ
มหาวิทยาลัย ศิลปากร, 2010
2010
ระบบไม่สามารถดำเนินการได้ในขณะนี้ โปรดลองใหม่อีกครั้งในภายหลัง
บทความ 1–9