Follow
Jaturong Langkapin
Jaturong Langkapin
Associate professor of Engineering, Rajamangala University of Technology Thanyaburi
Verified email at en.rmutt.ac.th
Title
Cited by
Cited by
Year
Changes in physicochemical characteristics of germinated brown rice and brown rice during storage at various temperatures
S Parnsahkorn, J Langkapin
Agricultural Engineering International: CIGR Journal 15 (2), 293-303, 2013
442013
Effects of drying temperatures on physicochemical properties of germinated brown rice.
S Parnsakhorn, J Langkapin
Songklanakarin Journal of Science & Technology 40 (1), 2018
242018
A grain yield sensor for yield mapping with local rice combine harvester
C Sirikun, G Samseemoung, P Soni, J Langkapin, J Srinonchat
Agriculture 11 (9), 897, 2021
162021
Design and Development of a Cassava Planter
HN J. Lungkapin, V. M. Salokhe,R. Kalsirisilp
Transactions of the ASABE. 52(2): 393-399. (doi: 10.13031/2013.26823) @2009 …, 2009
15*2009
Development of a Stem Cutting Unit for a Cassava Planter
RKHN J. Lungkapin, V. M. Salokhe
Agricultural Engineering International: the CIGR E-journal 9, 1-15, 2007
15*2007
Design and fabrication of a cassava root picking machine
J Langkapin, R Kalsirisilp, M Tantrabandit
Thai Agricultural Research Journal 30 (3), 300-311, 2012
102012
Design and fabrication of a lotus seed membrane peeling machine
J Langkapin, S Parnsakhorn, R Kalsirisilp, G Samseemoung, P Ngmanil, ...
Journal of Engineering RMUTT 1, 127-37, 2019
62019
Study and testing of a lotus seed peeling machine
J Langkapin, S Parnsakhorn, R Kalsirisilp, M Prorod, N Khotpromsrt
Journal of Engineering RMUTT 1, 35-42, 2018
62018
Effects of processing and heating on antioxidant activity and quality of riceberry malted beverage
S Parnsakhorn, J Langkapin
Thai Science and Technology Journal (TSTJ) 29 (1), 119-133, 2021
52021
Laboratory studies of the stem cutting unit of a cassava planter
J Lungkapin, VM Salokhe, R Kalsirisilp, H Nakashima
Agricultural Engineering International: The CIGR E-Journal 4 (7), 1-16, 2007
52007
Effects of Drying Temperatures and Times on the Beta-Carotene Content and Physical Properties of Osmosis Mayongchit Product
J Langkapin, O Oupathumpanont
Burapha Science Journal, 2034-2053, 2023
22023
Parenting and family adjustment among parents of children and adolescents with intellectual disability and functional psychosis: A comparative study
J Singh, SH Nizamie, NK Singh
Indian Journal of Psychiatric Social Work, 14-20, 2017
12017
Red worm behavior (Eisenia spp.) in vermicomposting systems of organic residues
G Mamani-Mamani, F Mamani-Pati, H Sainz-Mendoza, R Villca-Huanaco
Journal of the Selva Andina Research Society 3 (1), 44-54, 2012
12012
Evaluation of final quality of germinated brown rice following steaming and hot-air drying at different temperatures
J Langkapin, S Parnsakhorn, O Oupathumpanont, G Samseemoung
Agriculture and Natural Resources 57 (6), 06-06, 2023
2023
ผล ของ การ ใช้ ข้าว ไร ซ์ เบ อ รี่ ต่อ ฤทธิ์ การ ต้าน อนุมูล อิสระ ใน ผลิตภัณฑ์ ข้าว ห่อ ใบ บัว แช่ เยือก แข็ง และ การ เปลี่ยนแปลง สมบัติ ทาง กายภาพ หลัง การ ทำ ละลาย
S Parnsakhorn, J Langkapin
Journal of Applied Research on Science and Technology (JARST) 22 (1), 1-12, 2023
2023
ผล ของ ชนิด ข้าว ที่ มี ต่อ การ เปลี่ยนแปลง ปริมาณ สาร แอ น โท ไซ ยา นิ น และ สมบัติ ทาง กายภาพ ใน ผลิตภัณฑ์ บ๊ะ จ่าง
S Parnsakhorn, J Langkapin
Journal of Engineering, RMUTT 20 (2), 59-70, 2022
2022
Effect of sterilization Process on Physicochemical and Sensory Properties of Zongzi from Black Sticky Rice and Riceberry Rice in Retort Pouch
S Parnsakhorn, J Langkapin
Thai Science and Technology Journal, 34-49, 2022
2022
Effects of Fluidized Bed Drying and Hot Air Drying on the Quality of Dehydrated Garlics
S Parnsakhorn, J Langkapin
Burapha Science Journal, 1037-1054, 2022
2022
การ ออกแบบ และ สร้าง เครื่อง คัด ขนาด เมล็ด บัว หลวง
J Langkapin, S Parnsakhorn, R Kalsirisilp
Rajamangala University of Technology Srivijaya Research Journal 14 (1), 103-116, 2022
2022
ผล ของ อุณหภูมิ ใน การ แช่ เยือก แข็ง ต่อ คุณภาพ ผลิตภัณฑ์ ข้าว ห่อ ใบ บัว
S Parnsakhorn, J Langkapin
Frontiers in Engineering Innovation Research 19 (1), 91-101, 2021
2021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20