Loading...
The system can't perform the operation now. Try again later.
Citations per year
Duplicate citations
The following articles are merged in Scholar. Their
combined citations
are counted only for the first article.
Merged citations
This "Cited by" count includes citations to the following articles in Scholar. The ones marked
*
may be different from the article in the profile.
Add co-authors
Co-authors
Follow
New articles by this author
New citations to this author
New articles related to this author's research
Email address for updates
Done
My profile
My library
Metrics
Alerts
Settings
Sign in
Sign in
Get my own profile
Follow
Suteera Srisuk
Yala Rajabhat University
Verified email at yru.ac.th -
Homepage
Food science
Food microbiology
Product Development
Title
Sort
Sort by citations
Sort by year
Sort by title
Cited by
Cited by
Year
การ พัฒนา ผลิตภัณฑ์ โย เกิ ร์ ต พร้อม ดื่ม จาก น้ำนม ลูก เดือย
สุธี รา ศรีสุข
วารสาร วิทยาศาสตร์ และ เทคโนโลยี มร ย. 1 (2), 53-64
, 2016
2016
Isolation of yeast and lactic acid bacteria from starter culture for Traditional Ka-Nom Tuay-Fu Production
S Srisuk
Prince of Songkla University
, 0
แผนงาน วิจัย: แนวทาง การ พัฒนา ศักยภาพ ดา หลา สู่ ไม้ ดอก เศ ร ฐ กิจ 3 จังหวัด ชายแดน ใต้
อรุ ณี ม่วง แก้ว งาม, พรรณี แพง ทิพย์, พรสวรรค์ เพชรรัตน์, ทวี วรรณ ทอง นวล, ...
มหาวิทยาลัย ราชภัฏ ยะลา
, 0
การ พัฒนา และ ใช้ ประโยชน์ จาก ดา หลา เพื่อ เป็น ผลิตภัณฑ์ อาหาร เชิง สุขภาพ
กมล ทิพย์ กรร ไพเราะ, สุธี รา ศรีสุข
มหาวิทยาลัย ราชภัฏ ยะลา
, 0
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–4
Show more
Privacy
Terms
Help
About Scholar
Search help