Follow
Boonyakrit Rattanapun
Boonyakrit Rattanapun
Kamphaeng Phet Rajabhat University
Verified email at kpru.ac.th - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Total polyphenol content and antioxidant properties in different tissues of seven pomelo (Citrus grandis (L.) osbeck) cultivars
S Pichaiyongvongdee, B Rattanapun, R Haruenkit
Agriculture and Natural Resources 48 (6), 989-996, 2014
212014
Study of antioxidant efficacies of 15 local herbs
A Halee, B Rattanapun
KMUTT Research and Development Journal 40 (2), 283-293, 2017
132017
Effect of chemical treatments to reduce the bitterness and drying on chemical physical and functional properties of dietary fiber pomelo powder from Citrus grandis (L.) Osbeck …
S Pichaiyongvongdee, B Rattanapun
Agriculture and Natural Resources 49 (1), 122-132, 2015
32015
Promotion of safe winemaking practices using quantity comparison and methanol-reduction process for rice wine and whisky
W Singkong, B Rattanapun, K Kaweewong
Journal of Agricultural Science and Technology. B 2 (4B), 448, 2012
32012
Effects of solvent type and concentration of citric acid on the extraction of antioxidants from Hom Nin Rice
A Halee, B Rattanapun
KMUTT Research and Development Journal 39 (3), 353-364, 2016
22016
Determination ursolic acid and antioxidantin Grass jelly (Mesona procumbens Hemsley.)
D Kreungngern, A Hale, B Rattanapun
Food and Applied Bioscience Journal 1 (2), 90-101, 2013
12013
PRE-TREATMENT OF VEGETABLES AND FORMULA DEVELOPMENT OF CALCIUM-FORTIFIED VEGETABLE CRISPY WAFFLES WITH RICEBERRY USING A MIXTURE DESIGN
S Pichaiyongvongdee, B Rattanapun, P Youdee, N Rasamipaiboon, ...
Journal of microbiology, biotechnology and food sciences 13 (2), e9825-e9825, 2023
2023
การ ใช้ บอร์ด เกม เพื่อ พัฒนา ทักษะ การ เรียน รู้ ของ บรรณารักษ์ สังกัด สำนักงาน ส่งเสริม การ ศึกษา นอก ระบบ และ การ ศึกษา ตาม อัธยาศัย (ก ศ น.) จังหวัด กำแพงเพชร
B Rattanapun, R Sridadech
วารสาร พิกุล คณะ มนุษยศาสตร์ และ สังคมศาสตร์ มหาวิทยาลัย ราชภัฏ กำแพงเพชร 20 (2), 363-385, 2023
2023
ผล ของ การ ให้ ความ ร้อน ที่ มี ผล ต่อ คุณภาพ ของ น้ำ กระเจี๊ยบ ผสม พุทรา จีน พร้อม ดื่ม
บุ ณ ยก ฤต​ รัตน​ พันธุ์​, วชิระ สิงห์ คง, เอนก หา ลี, ศิริ ลักษณ์ ดวงใจ
วารสาร มร ภ. ก พ. วิทยาศาสตร์ คณิตศาสตร์ และ เทคโนโลยี 1 (1), 63-71, 2022
2022
Effect of the Extraction Method on the Quality of Guava Juice
W Singkong, B Rattanapun
In this proceeding, collected articles presented at Uttaradit Rajabhat …, 2016
2016
Manufacturing valuation for the standards for community products in kamphaeng phet province
สิงห์ คง, วชิระ, รัตน พันธุ์, บุ ณ ยก ฤต, แดง เถิน, จำเนียร, ไชย ท นุ, กิจจา
2015
Development of germinated brown rice with vegetable juice ready-to-drink beverage
พริก บุญ จันทร์, พิมพ์ ชนก, รัตน พันธุ์, บุ ณ ยก ฤต
2015
Sodium Content of Snack Food and Ethical Considerations Pertaining to Its Distribution in Schools
W Singkong, B Rattanapun
Food Security and Food Safety for the Twenty-first Century: Proceedings of …, 2015
2015
Herbs tea for diabetes (type 2) treatment
D Kreungngern, A Halee, B Rattanapun
King Mongkut's Agricultural Journal, 2013
2013
Efficiencies of various washing agents for removing residual pesticide content in chinese-kale
A Halee, B Rattanapun, W Singkong
Warasan Wichai Mokho, 2013
2013
Effects of Blanching Khi Lek (Cassia siamea Lamk) Flowers in Brine on Qualities of Khi Lek Flower Tea
รัตน พันธุ์, บุ ณ ยก ฤต, สิงห์ คง, วชิระ, หา ลี, เอนก, เทียง สัน เที ยะ, สุจิต ตรา
2012
การ ศึกษา ประสิทธิภาพ ของ นํ้า ยา ล า ง ผัก ชนิด ต า ง ๆ สํา ห รับ ใช ใน ท อง ถิ่น เพื่อ ลด ปริมาณ สาร ปราบ ศัตรู พืช ใน ผัก คะ น า The Efficiencies of Various Washing Agents for Removing …
A Halee, B Rattanapun, W Singkong
Comparison of Kjeldahl and Combustion Methods for Determining Protein
W Singkong, A Halee, B Rattanapun
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–18