Total polyphenol content and antioxidant properties in different tissues of seven pomelo (Citrus grandis (L.) osbeck) cultivars S Pichaiyongvongdee, B Rattanapun, R Haruenkit Agriculture and Natural Resources 48 (6), 989-996, 2014 | 21 | 2014 |
Study of antioxidant efficacies of 15 local herbs A Halee, B Rattanapun KMUTT Research and Development Journal 40 (2), 283-293, 2017 | 13 | 2017 |
Effect of chemical treatments to reduce the bitterness and drying on chemical physical and functional properties of dietary fiber pomelo powder from Citrus grandis (L.) Osbeck … S Pichaiyongvongdee, B Rattanapun Agriculture and Natural Resources 49 (1), 122-132, 2015 | 3 | 2015 |
Promotion of safe winemaking practices using quantity comparison and methanol-reduction process for rice wine and whisky W Singkong, B Rattanapun, K Kaweewong Journal of Agricultural Science and Technology. B 2 (4B), 448, 2012 | 3 | 2012 |
Effects of solvent type and concentration of citric acid on the extraction of antioxidants from Hom Nin Rice A Halee, B Rattanapun KMUTT Research and Development Journal 39 (3), 353-364, 2016 | 2 | 2016 |
Determination ursolic acid and antioxidantin Grass jelly (Mesona procumbens Hemsley.) D Kreungngern, A Hale, B Rattanapun Food and Applied Bioscience Journal 1 (2), 90-101, 2013 | 1 | 2013 |
PRE-TREATMENT OF VEGETABLES AND FORMULA DEVELOPMENT OF CALCIUM-FORTIFIED VEGETABLE CRISPY WAFFLES WITH RICEBERRY USING A MIXTURE DESIGN S Pichaiyongvongdee, B Rattanapun, P Youdee, N Rasamipaiboon, ... Journal of microbiology, biotechnology and food sciences 13 (2), e9825-e9825, 2023 | | 2023 |
การ ใช้ บอร์ด เกม เพื่อ พัฒนา ทักษะ การ เรียน รู้ ของ บรรณารักษ์ สังกัด สำนักงาน ส่งเสริม การ ศึกษา นอก ระบบ และ การ ศึกษา ตาม อัธยาศัย (ก ศ น.) จังหวัด กำแพงเพชร B Rattanapun, R Sridadech วารสาร พิกุล คณะ มนุษยศาสตร์ และ สังคมศาสตร์ มหาวิทยาลัย ราชภัฏ กำแพงเพชร 20 (2), 363-385, 2023 | | 2023 |
ผล ของ การ ให้ ความ ร้อน ที่ มี ผล ต่อ คุณภาพ ของ น้ำ กระเจี๊ยบ ผสม พุทรา จีน พร้อม ดื่ม บุ ณ ยก ฤต รัตน พันธุ์, วชิระ สิงห์ คง, เอนก หา ลี, ศิริ ลักษณ์ ดวงใจ วารสาร มร ภ. ก พ. วิทยาศาสตร์ คณิตศาสตร์ และ เทคโนโลยี 1 (1), 63-71, 2022 | | 2022 |
Effect of the Extraction Method on the Quality of Guava Juice W Singkong, B Rattanapun In this proceeding, collected articles presented at Uttaradit Rajabhat …, 2016 | | 2016 |
Manufacturing valuation for the standards for community products in kamphaeng phet province สิงห์ คง, วชิระ, รัตน พันธุ์, บุ ณ ยก ฤต, แดง เถิน, จำเนียร, ไชย ท นุ, กิจจา | | 2015 |
Development of germinated brown rice with vegetable juice ready-to-drink beverage พริก บุญ จันทร์, พิมพ์ ชนก, รัตน พันธุ์, บุ ณ ยก ฤต | | 2015 |
Sodium Content of Snack Food and Ethical Considerations Pertaining to Its Distribution in Schools W Singkong, B Rattanapun Food Security and Food Safety for the Twenty-first Century: Proceedings of …, 2015 | | 2015 |
Herbs tea for diabetes (type 2) treatment D Kreungngern, A Halee, B Rattanapun King Mongkut's Agricultural Journal, 2013 | | 2013 |
Efficiencies of various washing agents for removing residual pesticide content in chinese-kale A Halee, B Rattanapun, W Singkong Warasan Wichai Mokho, 2013 | | 2013 |
Effects of Blanching Khi Lek (Cassia siamea Lamk) Flowers in Brine on Qualities of Khi Lek Flower Tea รัตน พันธุ์, บุ ณ ยก ฤต, สิงห์ คง, วชิระ, หา ลี, เอนก, เทียง สัน เที ยะ, สุจิต ตรา | | 2012 |
การ ศึกษา ประสิทธิภาพ ของ นํ้า ยา ล า ง ผัก ชนิด ต า ง ๆ สํา ห รับ ใช ใน ท อง ถิ่น เพื่อ ลด ปริมาณ สาร ปราบ ศัตรู พืช ใน ผัก คะ น า The Efficiencies of Various Washing Agents for Removing … A Halee, B Rattanapun, W Singkong | | |
Comparison of Kjeldahl and Combustion Methods for Determining Protein W Singkong, A Halee, B Rattanapun | | |