Follow
abdullah dolah dalee
abdullah dolah dalee
Microbiologist, Yala Rajabhat University
Verified email at yru.ac.th
Title
Cited by
Cited by
Year
Antimicrobial substances from endophytic fungi in tamarind (Tamarindus indica, Linn), Malay apple (Eugenia malaccensis, Linn), rambutan (Nephelium lappaceum), and Indian …
AD Dalee, S Mukhurah, K Sali, N Hayeeyusoh, Z Hajiwangoh, P Salaeh
Yogyakarta State University, 2015
72015
Keratinase-producing fungi from local environmental samples of Far South Thailand and their efficiency in hydrolyzing keratinous wastes
AD Dalee, M Chehama, K Sali, N Hayeeyusoh, Z Hayeewangoh
Journal of Physics: Conference Series 1097 (1), 012036, 2018
42018
Synergistic effect of local guava, noni, carambola and kariyat extracts and tetracycline in inhibiting the growth of Escherichia coli and salmonella sp., clinically isolated …
AD Dalee, N Ya, K Sali, N Hayeeyusoh, Z Hajiwangoh, P Salaeh
Yogyakarta State University, 2015
42015
Microbiological quality of cooked foods and drinks sold in higher educational institutions around Yala, Pattani, and Narathiwat Provinces, Southern Thailand
AD Dalee, K Sali, N Hayeeyusoh, Z Hayeewangoh, A Thadah
AIP Conference Proceedings 1868 (1), 2017
22017
The Efficiency of Lactic Acid Bacteria Isolated from Pickled Local Vegetables to Inhibit Pathogenic Bacteria
N Hayeeyusoh, AD Dalee, K Sali, Z Hajiwangoh
Pakistan Journal of Nutrition, 2021
2021
ANTIMICROBIAL SUBSTANCES FROM ENDOPHYTIC FUNGI IN
AD Dalee, S Mukhurah, K Sali, N Hayeeyusoh, Z Hajiwangoh, P Salaeh
EFFECT OF LOCAL MEDICINAL PLANTS ON GROWTH OF LEAF SPOT DISEASE-CAUSING Colletotrichum gloeosporiodes
N Hayeeyusoh, F Baima, AD Dalee, K Sali
Yogyakarta State University, 0
Microbiological Air Quality of Offices and Lecture Rooms in Yala Rajabhat University
AD Dalee, N Hayeeyusoh, K Sali, Z Hayeewangoh, P Salaeh, S Madkep
Yogyakarta State University, 0
ปริมาณ และ ชนิด ของ แบคทีเรีย กรด แล ค ติก ใน ผัก ผล ไม้ ดอง ท้องถิ่น เพื่อ ยับยั้ง แบคทีเรีย ก่อ โรค
นุ ร อั ย นี หะยี ยู โซะ, คอ สี ยา ห์ สะ ลี, อับ ดุล ลา ห์ โด ลา ห์ ดา ลี, ...
มหาวิทยาลัย ราชภัฏ ยะลา, 0
คุณภาพ ทาง จุล ชีววิทยา ของ อาหาร ปรุง เสร็จ และ น้ำ บริโภค ที่ จัด จำหน่าย ใน สถาบัน อุดมศึกษา จังหวัด ยะลา ปัตตานี และ นราธิวาส
อับ ดุล ลา ห์ โด ลา ห์ ดา ลี, คอ สี ยา ห์ สะ ลี, อำ พร ท่า ดะ, นุ ร อั ย นี หะยี ยู โซะ
มหาวิทยาลัย ราชภัฏ ยะลา, 0
การ ตรวจ เชื้อ Cryptococcus neoformans จาก มูล นก และ ไก่ ใน เขต จังหวัด ยะลา
นุ ร อั ย นี หะยี ยู โซะ
มหาวิทยาลัย ราชภัฏ ยะลา, 0
การ ป น เปื้อน ของ แบคทีเรีย และ เชื้อรา ใน อากาศ ใน รถยนต์ ของ บุคลากร มหาวิทยาลัย ราชภัฏ ยะลา
ซู ไบ ด๊ะ หะยี วา เงาะ, พู รก อน นี สา และ, คอ สี ยา ห์ สะ ลี, นุ ร อั ย นี หะยี ยู โซะ, ...
มหาวิทยาลัย ราชภัฏ ยะลา, 0
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–12