Follow
Romalee Cheadoloh
Romalee Cheadoloh
Yala Rajabhat University
Verified email at yru.ac.th
Title
Cited by
Cited by
Year
Fatty acid composition of important aquatic animals in Southern Thailand.
R Chedoloh, TT Karrila, P Pakdeechanuan
International Food Research Journal 18 (2), 2011
452011
Adair., A.(2015). Production and Properties of Fish Crackers Substituted with Soybean Meal
N Saah, R Chedoloh
Journal of Community Development and Life Quality 3 (3), 351-359, 2015
4*2015
Role of Phytobiotics in Modulating Transcriptomic Profile in Carps: A Mini-Review
LS Wei, G Téllez-Isaías, Z Abdul Kari, AB Tahiluddin, W Wee, MA Kabir, ...
Biochemical genetics, 1-20, 2024
32024
The optimum storage conditions on the quality of the stingless bee honey
I Meechai, I Chelong, R Chedoloh
Journal of Physics: Conference Series 2049 (1), 012003, 2021
32021
The roles of soybean lecithin in aquafeed: a crucial need and update
W Wee, G Téllez-Isaías, Z Abdul Kari, R Cheadoloh, MA Kabir, K Mat, ...
Frontiers in Veterinary Science 10, 1188659, 2023
22023
The development on formulation of fish cracker supplemented with sacha peanut leaf
โซเฟีย เมฆา รัฐ, รอม ลี เจะ ด อ เลาะ, รัก ชนก ภูว พัฒน์, อา ส ลัน หิ เล
Princess of Naradhiwas University Journal 11 (1), 125-134, 2019
12019
Packaging and Shelf-Life of Local Halal Ready to Eat Mataba
R Chedoloh, S Asae
Burapha Science Journal, 78-91, 2017
12017
Resveratrol impacts on aquatic animals: a review
ZA Kari, G Téllez-Isaías, MI Khoo, W Wee, MA Kabir, R Cheadoloh, ...
Fish Physiology and Biochemistry, 1-12, 2024
2024
Isolation, Identification and Nutritional Activities of Novel Staphylococcus Succinus Mf 116251 In Fermented Defatted Soybean Meal (Sbm)
MK Zakaria, ZA Kari, G Téllez-Isaías, W Wee, MA Kabir, KW Goh, ...
Journal of Survey in Fisheries Sciences 10 (4S), 2354-2365, 2023
2023
EFFECT OF VELVET TAMARIND JUICE-TO-SUGAR RATIO ON THE QUALITY OF HALAL JELLY
RCS Chehmalee
CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 14 (2), 207-214, 2022
2022
Effects of gelatin and preparation methods on the quality and antioxidant of velvet tamarind (Dialium guineense) halal chewy product
S Cheadoloh, R., Waeno, M. and Asae
Food Research 6 (1), 139 - 145, 2022
2022
ผล ของ กำลัง คลื่น ไมโครเวฟ และ ระยะ เวลา ต่อ การ อบ พอง ต่อ คุณภาพ ของ ข้าวเกรียบ ปลา กึ่ง สำเร็จรูป
รอม ลี เจะ ด อ เลาะ, ซู ไฮ มิ น เจ๊ะ มะ ลี
วารสาร วิทยาศาสตร์ บูรพา 24 (1), 255-271, 2021
2021
การ พัฒนา ธุรกิจ ร้าน อาหาร อำเภอ เบตง จังหวัด ยะลา ตาม วิถี ปกติ ใหม่
อัปสร อี ซอ, นันท รัตน์ นาม บุรี, สุก ฤ ษ ตรา พุ่ม แก้ว, อร วรรณ กมล, ...
Journal of Accountancy and Management, 2021
2021
The effect of industrial microwave power level on physical and chemical properties of semi-finished fish crackers
R lee Chedoloh, M Waeno
Journal of Applied Science and Emerging Technology 19 (2), 129-144, 2020
2020
การ พัฒนา ผลิต ภัณฑ อาหาร ฮา ลา ล ท้องถิ่น: แยม ส้ม แขก แค ล อ รี่ ต่ำ
นุชเนตร ตา เย๊ะ, ต่วน นัจ วา ต่วน กา จิ, ฮา นาน อาลี
วารสาร วิทยาศาสตร์ และ เทคโนโลยี มร ย. 4 (2), 54-65, 2019
2019
ผล ของ พันธุ์ ข้าว พื้นเมือง และ สมุนไพร ต่อ คุณภาพ ของ ผลิตภัณฑ์ จา จอ พื้นเมือง ฮา ลา ล
R lee Chedoloh, S Chehmalee
Journal of Applied Science and Emerging Technology 18 (2), 64-78, 2019
2019
ผล ของ ไฮ โดร คอลลอยด์ ต่อ คุณภาพ และ ความ คงตัว ของ เยล ลี่ ลูกหยี ฮา ลา ล ระหว่าง การ เก็บ รักษา
รอม ลี เจะ ด อ เลาะ, ซู ไฮ มิ น เจ๊ะ มะ ลี
วารสาร ม ทร. อีสาน ฉบับ วิทยาศาสตร์ และ เทคโนโลยี, 2019
2019
The Effect of Microwave Power and Puffing Time on the Quality of Semi-Finished Fish Cracker
R Chedoloh, S Chehmalee
Burapha Science Journal, 255-271, 2019
2019
บรรจุ ภัณฑ์ และ อายุ การ เก็บ รักษา มะตะบะ ฮา ลา ล พื้นเมือง สำเร็จรูป
รอม ลี เจะ ด อ เลาะ, สะอาด อา แซ
วารสาร วิทยาศาสตร์ บูรพา 22 (1), 78-91, 2019
2019
การ พัฒนา ผลิตภัณฑ์ จักสาน จาก เตย หนาม ป่า กลุ่ม บุหงา ปือ งา เต็ง อำเภอ ยะหา จังหวัด ยะลา
ป วีณา เจะ อา รง, ช รี ฮา น ยี แว, มี นา ระเด่น อา หมัด, กั ล ย รัตน์ พินิจ จันทร์, ...
Walailak Procedia 2019 (9), SE02-SE02, 2019
2019
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20